Inför besöket

Inför besöket

Vi är tacksamma om du läser igenom informationen på denna sida. Vi har omklädningsrum med duschar och skåp. Du får dock ta med eget lås till skåpen eller köpa i receptionen. Eftersom vi har verksamhet både på Idrottens Hus och Filborna Arena så försäkra dig om att du vet vart ska ska träffa din fysioterapeut.

Bra att ta med vid första besöket

  • Frikort om du har ett sådant (är du yngre än 20 år är besöket kostnadsfritt)
  • Ombytesskor (du får inte använda uteskor i våra lokaler)
  • Träningskläder
  • En handduk att använda i träningslokalen

Patientavgift

Vi följer Region Skånes taxor för sjukvårdande behandling. Behandlingskostnad är för närvarande 200:- kronor per behandling. Ingen kostnad för barn/ungdomar under 20 år. Högkostnadsskydd gäller. Högkostnadsbeloppet är 1300:- kronor. Ingen remiss krävs för behandling.

Om du får förhinder och ej kan komma på din bokade tid.

Tänk på att många patienter söker sig till oss och därför måste alla lediga besökstider utnyttjas. Av den anledningen måste avbokning/ändring ske ett dygn innan bokad tid. Meddela gärna din sjukgymnast direkt via mail, telefon eller SMS (se Vårt team för kontaktuppgifter). Har du inte avbokat besöket i tid debiteras du med dubbel patientavgift, som är 400:- kronor, i enlighet med Region Skånes regler för uteblivna besök. Avgift för uteblivet besök får ej stämplas in på högkostnadskortet eller räknas in i högkostnadsbeloppet.

Utförlig information hittar du här.

Patientinformation

Klicka här för information om GDPR.