Tjänster

Tjänster

Bokningsförfrågan

Klicka här för att fylla i bokningsförfrågan.

Manuell behandling

Vi använder oss av olika manuella tekniker för att behandla funktionsstörningar i såväl muskler och leder som i nervsystemet. I samband med behandling ingår alltid återuppbyggande träning hemma eller på gym.

Ultraljudsscanning

Vi använder oss av ultraljudsdiagnostisering som ett komplement till den kliniska undersökningen. Detta ger oss ytterligare en dimension i undersökningen vid diagnosställande och är även ett bra verktyg för att se progression av läkning t.ex vid en muskelbristning eller kärlinväxt i sena. Läs mer »

Specifik och individuellt inriktad träning

Utifrån undersökningen lägger vi upp individuellt anpassade träningsprogram, där varje övning har ett specifikt syfte.

Aquajogger

Avlastande träning med Aquajogger i vatten är dels ett bra komplement för att bibehålla kondition under rehabiliteringsperioden men även för att träna upp rörlighet, styrka och uthållighet under låg belastning.

Akupunktur

Kropps akupunktur och även öron akupunktur använder vi i behandling av olika tillstånd.

Stötvågsbehandling

Behandling med fokuserad stötvågsbehandling efter lokalisation med hjälp av ultraljudssacnning. Exempel på diagnoser är tendinos (axel, armbåge, hälsena m.m.), mjukdelsförkalkning, kalkaxel, löparknä, hopparknä, hälsporre, plantarfascit, ärrbildning efter muskelbristning.

Dynamic tape

Dynamic Tape är en unik, kraftigt elastisk tejp skapad av en australiensisk muskeloskeletalt inriktad fysioterapeut för att kontrollera belastning och modifiera rörelsemönster. Tejpen användas mycket av idrottare men det finns stora användningsmöjligheter för andra muskeloskeletala och neurologiska problem. Läs mer »

Digital artrosbehandling med Joint Academy

Joint Academy kopplar ihop dig som har knä -och höftartros med en personlig fysioterapeut via en app i din mobiltelefon. Du blir därefter stöttad genom ett behandlingsprogram bestående av anpassad sjukgymnastik och pedagogisk utbildning.  Läs mer »